FKF  Természetjáró Szakosztály Honlapja

 

Hírek - Aktualitások

Fotógaléria

 

Kapcsolat

 

©  2015-2021  FKF Természetjáró Szakosztály.    Minden jog fenntartva !

Hírek - Aktualitások

Fotógaléria

 

Programfüzet

Kapcsolat

 

 Szerkesztő Login

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS

Szakosztályunk  a weblap  használata közben nem gyűjt és nem tárol, nem kezel semmilyen adatot, mely a látogatók beazonosíthatóságát, felismerését vagy szokásait tanulmányozná.

A Google Analitycs rendszerből csak anonimizált statisztikai adatokat érkezhetnek.

43 év útjai

Hírek -Aktualitások


2022. Véget értek a szerdai séták, valamint az üljünk fel a vonatra….
Hogy ne legyen olyan egyhangú, Jutka tett egy kis csavart,  ….kitalálta, hogy a séták mellé….felülök a vonatra”, ha akarsz gyere velem…. annyira jól sikerültek a vonatozások, hogy idén is nagyon sokan voltunk kíváncsiak egy-egy városra, vidékre.
A séták nagyon jól sikerültek, idén is sok minden érdekeset láttunk, gyarapítottuk tudásunkat. Rácsodálkoztunk a Magyar Zene Házára, jó program volt a Postamúzeum, az óbudai szobrok stb.
Sajnos voltak elmaradt programok: a Virágh Judit galériát és a Kodály múzeumot nem tudtuk megnézni, mert bezártak….
Vonatra ültünk többek között:
 Gödöllőn -hévvel utaztunk a kastélyhoz, itt lehetett kávézni is…                                                                                                                                           Tatán – már nem először voltunk
Cegléden, kedves kis város, megnéztünk sok érdekességet, és a templomban egy gyönyörű orgonamuzsikát is meghallgattunk. Egy hangulatos helyen megebédeltünk.
Esztergomban megnéztük a Bazilikát és közösen tízóraiztunk a toronyban…aztán szerencsére felültünk a buszra, hogy a vonathoz érjünk.
volt még Érdi Dunapart, Martonvásár is…
Utolsó vonatos programunk Vácott volt, ahol vezetéssel megnéztünk egy érdekes múmia-kiállítást. Kiderült, hogy a Templom felújításakor egy befalazott pincehelységben sok korabeli koporsót, benne mumifikálódott holttesteket találtak a melléjük elhelyezett rózsafűzérekkel, keresztekkel együtt, ami a kiállítás része volt.
Egész évben sok szép helyen jártunk, sok mindent láttunk, köszönjük Jutkának az áldozatos, mindenre kiterjedő munkáját, hogy ilyen lelkesedéssel gyarapítja a résztvevők tudását.
Jövőre veletek ugyanígy!!!
Budapest, 2022. november 24.
Lejegyezte: Hercegfalvi Zsuzsi

Kedves Gyuri, Magdika, Olgi és a többiek!!!
Megkaptam a jövő évi kirándulásokról a listát.
Szuper jó és változatos programokat találtatok ki megint!!!  Mindenki megtalálja a kedvére valót, akár séta, akár városlátogatás, akár egy erdei séta.
Köszönöm szépen a sok-sok munkát, amit beletetteket, hogy nekünk, a csoportnak élvezetes jó programokat ajánljatok.
Az egész csapatnak Kellemes Ünnepeket kívánok, erőben, egészségben!!!
puszi Hercegfalvi Zsuzsi


Kedves Vezetőség, Túravezetők, Szervezők!

A mai nappal befejeződött a 2022. év túrái. Az lehet buszos, (egy vagy több napos) gyalogtúra, múzeum, szerdai sétálás és vonatos túra.

Ez úton is szeretném, és (írhatom mindenki nevében, akik járnak a túrázó csoportban) megköszönni fáradozásotokat. Tudjuk, hogy nagyon sok utánajárással, ügyintézéssel (telefon, személyes) jár egy-egy kirándulás, ahhoz, hogy mi csoporttagok sok mindent lássunk, és természetes meglegyünk elégedve.

Még egyszer KÖSZÖNET NEKTEK és reméljük a 2023 év is tartalmas kirándulást, túrázást fog hozni.

BOLDOG KARÁCSONYT és a 2023 év legyen olyan amilyet szeretnétek.

Budapest, 2022. november 24.
Máté Magdi.Sziasztok Kedves Turisták!

 Köszönjük a közreműködéseteket, a 2022-es évben, hogy velünk voltatok a kirándulásokon, hogy részt vettetek a programokon.
Hogy jól éreztük magunkat, hogy közösen együtt lehettünk.

 És nem utolsó sorban, köszönjük a vezetőségnek, a túravezetőknek, szervezőknek azt a sok munkát, amivel nekünk felejthetetlenné tették a kirándulásokat, hogy kiszabaduljunk a hétköznapi mókuskerékből, hogy együtt jól érezzük magunkat.

🌺🌸🥰🌸🤩🌺🌸😘🌺🌷🥰🌷🌸😘🌷🌸🌺🌸🌷🌺🤩🌸🥰🌷🤩🌷🌸
Szeretettel Kívánunk nektek mindent, a következő évre, ami jót csak lehet kívánni.

Találkozunk először 2023. január 06. 15:00 óra Ecseri út ebédlő.
Sokan-sokan-sokan gyertek el, várunk benneteket.
 

                          B.U.É.K.
Ölelünk mindenkit.
Mónika, Józsi.